Нові правила рекрутингу роз'яснив Львівський ОТЦК і СП

21:48 16 березня 2024 р.

Фото до новини

Навіщо потрібно отримати рекомендаційний лист.

Про це повідомила Служба зв’язків з громадськістю Львівського ОТЦК та СП, пише DailyLviv.com

Згідно з оновленими правилами рекрутингу кожен охочий долучитися до Сил Оборони може обрати на сторінках військових частин, у ТЦК та СП, рекрутингових центрах чи сайтах-партнерах бажану військову частину і вакантну посаду. Відтак – пройти співбесіду і у випадку позитивного рішення, отримати рекомендаційний лист. Далі військовозобов’язаний приходить до ТЦК та СП і проходить ВЛК. І врешті – відправляється на навчання та у заздалегідь домовлену військову частину.

На Львівщині відбуваються заходи з рекрутингу в Збройні Сили України. Представники рекрутингу та комплектування РТЦК та СП Львівської області спільно з представниками морської піхоти ВМС ЗСУ та ДШВ ЗСУ розповідають громадянам про особливості та переваги служби за контрактом. А це: стабільне фінансове забезпечення, безкоштовне лікування, якісне навчання та тренування в Україні і за кордоном, перспектива кар’єрного зростання, розвиток лідерських навиків.

Читайте також: Чоловік у ТЦК нібито намагався вчинити самогубство

Контрактна армія – це основа професійного війська, підтверджена найсильнішими арміями світу. Для українців сьогодні – це найкраща можливість приєднатися до захисників, які виборюють суверенітет та державність України.

Читайте такожЧерги під ТЦК. Козицький показав фото

Блискавична мобілізація у Львові. Шість годин від примусового запакування в бус до наказу військкома

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів