Нова умова: Словаччина впускатиме лише тих, хто зареєструвався на сайті

09:38 3 липня 2021 р.

Фото до новини

Словаччина змінила порядок пропуску іноземців на свою територію.

Про це інформує Держприкордонслужба України, пише Dailylviv

Відповідно до наданої інформації, особи, які в’їжджають на територію Словаччини з держави, що входить до червоного списку (зокрема, Україна), зобов’язані попередньо зареєструватися на веб-сайті https://korona.gov.sk/ehranica

Подорожуючим радять зробити це до прибуття на територію Словаччини, оскільки у пунктах пропуску неможливо зареєструватися через слабке інтернет-покриття. Доступ до wi-fi на території словацьких пунктів пропуску відсутній.

Зазначене стосується також тих, хто в’їжджає на територію Словаччини потягом через пункт пропуску «Чоп (Страж) - Чієрна-над-Тісоу». Особу, що прибуває на територію Словаччини потягом і не виконує умови в’їзду (не зареєстрована на https://korona.gov.sk/ehranica), не буде пропущено, а її повернення на територію України буде ускладнене через графік руху потягів.

Також словацькі колеги інформують, що з 19.00 (середньоєвропейського часу) 05.07.2021 року у громадян ЄС при в’їзді на територію Словаччини перевірятимуть цифрові COVID-картки (через мобільний додаток). Такі картки видаються громадянам ЄС як сертифікат про щеплення, проведення тесту (антиген, ПЛР) або подолання захворювання на COVID-19.

В які країни Європи і з якими документами про ковід впускають громадян України. Перелік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів