Нова інформація про затримки поїздів на польському напрямку

10:34 26 червня 2022 р.

Фото до новини

Польські залізничники продовжують роботи з відновлення контактної мережі, тож затримки ще деякий час будуть, а поїзди долатимуть ушкоджену ділянку на тепловозній тязі.

Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv.com.

Як інформують станом на 08:45 закінчували висаджувати пасажирів поїзда №716 Київ - Львів - Перемишль, посадка на зворотний рейс була оголошена одразу після завершення.

Поїзд №706 Перемишль - Львів - Київ теж буде відправлятися зі запізненням, наразі поїзд перебуває на шляху до Перемишля у Мостиськах.

Двогрупний поїзд №53 з Києва та поїзд №35 з Одеси також очікують у Мостиській, у той час як потяг №32 зі Запоріжжя наразі на під'їзді до Львова.

Про уточнені затримки зворотних рейсів залізниця обіцяє повідомити згодом, коли польські колеги визначать черговість та порядок проїзду. 

"Усім пасажирам рейсів, що затримуються на шляху з Польщі, Укрзалізниця готова запропонувати зручні пересадки — просимо звертатися до провідників та чергових на вокзалах, які проінструктовані та зможуть разом з диспетчером запропонувати опції для якнайшвидшого добирання до пункту призначення",- йдеться в повідомленні.

Пасажирам, які очікують на нічні поїзди до Львова, Києва та Одеси від станції Перемишль, пропонують автобусні шатли

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів