Нічні ракетні удари по Миколаївщині: збито кілька дронів

10:16 25 вересня 2022 р.

Фото до новини

Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину.

Про наслідки обстрілів повідомили у соцмережах голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва і начальник МОВА Віталій Кім, пише Dailylviv.com. Повітряна тривога тривала вночі з 01.22 до 02.19.

Вночі, 25 вересня, орієнтовно о 01:25, окупанти знову завдали ракетних ударів по Миколаєву. Внаслідок чого пошкоджені житлові будинки. Також є влучання у мережі водопроводу. 

"На місцях працюють ремонтні бригади та комунальники, - повідомив вранці у неділю в міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич. - Наразі наші фахівці оглядають райони, які потрапили під обстріли. Детальніше про наслідки напишу вам пізніше". 

Під удари також потрапили населені пункти Миколаївського і Баштанського районів. Обстріли зафіксовані на території Широківської і Березнегуватської громад. Пошкоджені житлові будинки. По місту Очакову вдарили дронами-камікадзе - по береговій лінії. 

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях шпиталізовано 469 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 54 постраждалих отримали допомогу амбулаторно. 

За інформацією ОК «Південь», нашими військовими над Миколаївщиною було збито кілька дронів, зокрема, дрон-камікадзе «Шахід-136» і дрон-розвідник «Орлан-10».

Шість ракет зранку випустила росія по Миколаєву

Росія знову вдарила по Миколаєву: випущено 10 ракет з Херсонщини

12 ракет випустили сьогодні росіяни по Миколаєву (відео)

Ракети росіян влучили у СТО у Дніпрі, стадіон - у Миколаєві, ринок - в Очакові

Вранці ракета рф влучила у багатоповерхівку в Миколаєві. Є жертви (відео)

Вибухи і чорний дим у Миколаєві: росія випустила сім ракет по місту

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів