Навчальний рік не розпочався на Львівщині для 37-х дітей

18:00 4 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На Львівщині завершився другий етап Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок».

Про це повідомили в понеділок, 4 листопада, у Львівській облдержадміністрації. Про підсумки проведення другого етапу Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» розповів сьогодні на брифінгу начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис, який зазначив: «Зараз у нас є ще 37 дітей, які не приступили до занять у загальних навчальних закладах, професійно-технічних училищах та вищих навчальних закладах першого й другого рівнів акредитації».

«Восьмеро перебувають з батьками за кордоном, 10 – за межами області, двоє не бажають навчатися, одна особа перебуває у СІЗО, четверо працевлаштувалися, 11 не навчаються за станом здоров’я, є одна конфліктна ситуація між батьками і адміністрацією школи, через яку особа не відвідує начальний заклад», – поінформував також Володимир Лис.

«Окрім того, в  межах другого етапу рейду «Урок» 1721 дитина отримали допомогу, у тому числі фінансову та гуманітарну. За підсумками – повернуто до навчання 30 дітей, а на навчання влаштовано 21 дитину», – повідомив також начальник служби у справах дітей Львівської ОДА

«Рейд «Урок» проводять з метою надання дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону. Цей захід також дозволяє виявляти дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усувати причини та умови, що це спричинили», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів