Нацгвардійці отримають житло у Львові в 2017 році, – Турчинов

12:45 28 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов запевнив, що об'єкти житлового призначення у Харкові, Хмельницькому, Вінниці, Дніпрі, Львові, Одесі та інших регіонах України будуть введені в експлуатацію в 2017 році.

На базі Національної гвардії України у Нових Петрівцях відбулося за участю секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова та міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова обговорення підсумків діяльності Національної гвардії України та визначення подальших перспектив. Зокрема вони вручили на території військового містечка ключі від квартир особовому складу НГУ. А секретар РНБОУ наголосив при цьому, що бійці Збройних Сил України й Нацгвардії довели усьому світу, «що Україна є державою, здатною захистити себе», ф наголосив: «Ви боронили Україну у складні часи вторгнення підступного ворога на нашу землю, і сьогодні держава, усвідомлюючи необхідність захисту країни та деокупації тимчасово захоплених територій, незважаючи на безліч інших проблем, робить усе можливе, щоб забезпечити військових усім необхідним», - сказав 

За словами Олександра Турчинова, відповідно до затвердженої Радою національної безпеки і оборони України Стратегії національної безпеки України, в бюджеті на 2017 рік на безпеку та оборону передбачено 5,2% ВВП. Секретар РНБОУ також наголосив: «Забезпеченість житлом є одним з ключових питань у соціальному захисті військовослужбовців. У цьому році військовослужбовцям Національної гвардії вже виділено 255 квартир. Ще 58 військовослужбовців та ветеранів Національної гвардії України сьогодні отримають довгоочікувані сертифікати та ключі від нових квартир.

Також Олександр Турчинов повідомив, що триває будівництво об'єктів житлового призначення у Харкові, Хмельницькому, Вінниці, Дніпрі, Львові, Одесі та інших регіонах України, які будуть введені в експлуатацію вже 2017 року. «І в подальшому держава дбатиме про своїх захисників», – наголосив секретар РНБОУ, додавши, що у державному бюджеті України на 2017 рік закладено 200 млн. грн. на будівництво та придбання житла для військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це повідомили в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фото- й відео репортажі з Нових Петрівців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів