«Наші ракети здатні забезпечити надійну оборону», – РНБОУ

18:00 17 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: rnbo.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов запевнив після випробувань крилатої ракети: «Наші ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя».

Про це повідомили в п’ятницю, 17 серпня, в прес-службі Ради національної безпеки і оборони України, де також розповіли: «На півдні Одеської області відбувся черговий етап випробувань української крилатої ракети, на яких був присутній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов».

«Сьогодні під час важливого етапу льотних випробувань крилата ракета українського виробництва повністю виконала заплановану програму, – запевнив секретар РНБОУ. – Точно вражено морську ціль на відстані 100 кілометрів. Ракети цього класу – потужна високоточна зброя, здатна знищувати будь-які морські та наземні цілі».

Олександр Турчинов наголосив: «Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя, вражаючи ворожі плавзасоби на відстані до 300 кілометрів, за потреби, навіть в портах їх базування. За допомогою крилатих ракет можуть також бути знищені військові та інфраструктурні об'єкти, зокрема – стратегічні мости та поромні переправи у випадку їх використання ворогом для агресії проти нашої держави».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів