Нардепа Тищенка притягнуть до відповідальності за позбавлення волі ексвійськового

09:10 25 червня 2024 р.

Фото до новини

Правоохоронці повідомили про підозру народному депутату Миколі Тищенку за фактом подій у місті Дніпро.

Про це інформують ДБРОГП, пише DailyLviv.com.

 Чинному народному депутату Миколі Тищенку повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

За даними слідства, група осіб, перебуваючи 20 червня 2024 року у Дніпрі, діючи за вказівкою народного депутата України та за попередньою змовою між собою, із застосуванням фізичної сили та спецзасобів протиправно позбавила волі колишнього військовослужбовця ЗСУ.

Читайте також: Нардепа Миколу Тищенка за зустріч з виборцями в Таїланді позбавлять посад і виключать з партії

При цьому вони завдали потерпілому тілесні ушкодження та незаконно утримували протягом певного часу.

Офіс генпрокурора погодив клопотання щодо обрання народному депутату запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Дослівно ОГП: "Крім того, у зв’язку із згаданими подіями повідомлено про підозру ще одній особі, яка брала активну участь у протиправних діях, за ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 КК України.

Тривають заходи з встановлення інших осіб, причетних до кримінального правопорушення. Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчою групою у складі слідчих Центрального апарату ДБР за процесуального керівництва прокурорів Офісу генерального прокурора".

UPD: Під час обшуку у нардепа Тищенка знайшли годинник за 2 млн грн. На одній з фотографій можна побачити годинник фірми Audemars Piguet, відомого виробника швейцарських годинників

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів