Нарахування за тепло у січні більші через температуру зовнішнього повітря, – «Львівтеплоенерго»

10:54 15 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: domik.ua

Енергетики стверджують: «Будинки більше спожили теплової енергії на обігрів».

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», нарахування за теплопостачання у січні 2016 року більші від нарахувань за грудень 2015 року, через температуру зовнішнього повітря – середня температура в грудні становила +2,7 градусів, середня температура в січні -3,9 градусів. Відповідно, будинки більше спожили теплової енергії на обігрів – поінформували сьогодні, 15 лютого, «Щоденний Львів» у прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«У ЛМКП «Львівтеплоенерго». повідомили також:

«Варто нагадати, що температура зовнішнього повітря у грудні минулого року була плюсовою. Були тижні, коли вона становила +12 градусів і вище. Тоді, впродовж дня, подача теплопостачання призупинялася повністю. Відновлювали подачу тепла аж ввечері.

Натомість січень був холодний і морозяний. Під час Різдвяних свят температура зовнішнього повітря була нижчою -15 градусів. Відповідно, у грудні минулого року мешканці значно менше спожили теплової енергії, ніж в січні цього року. Тому й нарахування за теплопостачання у січні значно більші, ніж нарахування за тепло у грудні. 

Також, вкотре наголошуємо, що близько 90% житлових будинків мають теплові лічильники. А це дає можливість мешканцям самим регулювати подачу тепла не залежно від теплопостачального підприємства. Мешканців можуть зменшувати чи збільшувати подачу теплоносія в будинок і, тим самим, менше або більше платити за опалення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів