На Закарпаття треба встигнути доїхати до 8 березня

10:54 7 березня 2021 р.

Фото до новини

Після 9 березня Укрзалізниця обмежує висадку-посадку і продаж квитків у Закарпатську область.

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про віднесення Закарпатської області до "червоної" карантинної зони, Укрзалізниця з 8 березня і до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків у вказаний регіон, а також обмежить висадку та посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно.

А до 8 березня включно усі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод виїхати або ж дістатися Закарпаття залізницею.

Укрзалізниця уважно слідкує за ситуацією і готова до призначення спеціальних рейсів за поданням Закарпатської ОДА для вивезення 2100 людей із квитками на час дії карантинних обмежень.

Нагадаємо, що Укрзалізниця 8 та 9 березня виконає 5 спеціальних рейсів для безпечного вивезення понад 3000 пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинних зон. Рейси здійснюються за поданням Івано-Франківської та Чернівецької ОДА та за погодженням із Міністерством охорони здоров'я та Міністерством інфраструктури.

У потязі Київ - Славське 8 березня пасажиркам, які мають свої гаджети, покажуть фільми безкоштовно

Укрзалізниця виконає 5 евакуаційних спецрейсів з карантинних зон

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів