На Стрийському хлібокомбінаті ліквідували пожежу

10:30 19 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Вогнеборцям вдалося врятувати 80 тонн зернових та технічних культур.

У вівторок, 18 жовтня, о 14:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників Стрийського комбінату хлібопродуктів про пожежу на третьому поверсі залізобетонної п’ятиповерхової будівлі сушки насіння соняшнику на вулиці Болехівській у Стрию. Відтак, туди негайно вирушили пожежно-рятувальні підрозділи.

До моменту прибуття перших підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС) розпочала ліквідацію займання місцева пожежна команда, яка провела першочергові заходи для локалізації пожежі. 18 жовтня о 15:00 займання повністю ліквідували дві ланки газодимозахисної служби пожежників. 

Унаслідок пожежі вогнем знищено на хлібокомбінаті 100 кілограмів насіння соняшнику, пошкоджено зовнішній короп норії на площі чотирьох квадратних метрів і норійну стрічку довжиною п’ять метрів. Завдяки злагодженим та оперативним діям вогнеборців вдалося попередити розповсюдження вогню та врятувати 80 тонн зернових та технічних культур.

До ліквідації займання залучалися п’ять одиниць спецтехніки та 23 пожежників. Причини виникнення займання встановлюється. Постраждалих на пожежі немає.

Про це повідомили сьогодні, 19 жовтня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів