На сміттєзвалищі неподалік Львова відновили гасіння пожежі зі залученням авіації

10:20 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-службі міськради повідомили в четвер: «Сьогодні також розпочинаються роботи з гасіння з допомогою літаків».

«Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, роботи з гасіння з залученням авіації на сміттєзвалищі в Грибовичах відновлено», – повідомили сьогодні, 9 червня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Вночі гасили пожежу до 2.30. Працювали чотири бойові екіпажі. Сьогодні також розпочинаються роботи з гасіння з допомогою літаків. Можливо, будуть відновлені пошукові роботи. Вчора зсуву не було, лише частково розбили гору сміття», - зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області, протягом 8 червня для виположення схилу сміттєзвалища було залучено два літаки АН-32П. 8 червня о 20.18 авіація ДСНС України роботу припинила. Літаками здійснено 28 скидів води (216 тонн).

Проводилось гасіння окремих осередків пожежі на загальній території близько 0,5 га (5600 квадратних метрів). Ліквідовано загорання окремих осередків на ділянці площею 4100 квадратних метрів. До гасіння пожежі було залучено 16 одиниць техніки та 180 осіб, чотири бульдозери. О 22.00 основні роботи по гасінню пожежі були зупиненні.

З 23.30 восьмого червня до 02.30 дев’ятого червня з метою запобігання розповсюдження пожежі на нові території, її локалізації та збільшення «розриву» проводилось гасіння окремих осередків пожежі на ділянці біля 600 квадратних метрів. Роботи завершені о 02.30 дев’ятого червня. В нічний час до гасіння пожежі  було залучено чотири одиниці техніки та 17 осіб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів