На звалищі неподалік Львова тривають пошуки зниклого еколога (+відео)

13:00 14 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У вівторок на полігоні твердих побутових відходів у Грибовичах працюють 82 людини та 35 одиниць техніки.

«За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, станом на 10-ту годину 14 червня ситуація на полігоні твердих побутових відходів у Грибовичах контрольована, підрозділи Львівського обласного управління ДСНС перебувають в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища (у разі виникнення потреби – проливка місць виходу диму з тіла сміттєзвалища)», – повідомили сьогодні, 14 червня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«З восьмої години ранку проводяться пошукові роботи зниклого еколога, задіяно два екскаватори та чотирьох рятувальників. Пересипано сміття орієнтовно 360 кубометрів.

З метою недопущення виникнення горіння сміття на дальньому схилі, силами ЛКП «Збиранка» (14 осіб та чотири бульдозери, три екскаватори й шість самоскидів) проводяться роботи по засипанню схилу ґрунтом, завезено 240 кубометрів глини і сплановано територію на площі 160 квадратних метрів. 14 червня до проведення робіт загалом залучено 82 особи та 35 одиниць техніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів