На схід України знову вирушили бійці батальйону «Львів»

16:16 9 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ управління превентивної діяльності Львівського обласного управління Національної поліції

Наші земляки забезпечуватимуть у зоні бойових дій охорону громадського порядку та об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, нестимуть службу на блокпостах, а також виконуватимуть інші завдання командування АТО.

«Бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» в порядку ротації вирушили у зону бойових дій на схід України. У місці несення служби бійці батальйону «Львів» забезпечуватимуть охорону громадського порядку, об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, нестимуть службу на блокпостах, а також виконуватимуть інші завдання командування АТО», – повідомили сьогодні, 9 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також опублікували світлини з місця події й поінформували:

«У дорогу поліцейських проводжали заступник начальника Львівського обласного управління Національної поліції, полковник поліції Сергій Маруняк, начальник управління превентивної діяльності, полковник поліції Андрій Гребенюк, товариші по службі, друзі та рідні.

Зокрема. Сергій Маруняк зазначив: «Зараз у зоні бойових дій, куди ви відправляєтесь, затишшя. Але затишшя відносне. Крім того, постійно надходять повідомлення про загиблих та поранених, котрі підірвались на розтяжках. Тому наголошую – виконуючи завдання командування, будьте максимально обережними і повертайтесь додому живими та здоровими».

За кілька днів з зони АТО додому на відпочинок повернуться бійці батальйону «Львів», яких на бойовому посту замінять їх товариші, котрі сьогодні вирушили на схід України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів