На пункті пропуску Краківець збільшився потік вантажівок до Польщі

10:06 23 червня 2022 р.

Фото до новини

З 20 червня цього року у пункті пропуску «Краківець» на українсько-польському кордоні вантажні автомобілі, в напрямку виїзду з України, слідують по 10-ти смугах руху.

За перші три доби прикордонники зафіксували збільшення інтенсивності руху вантажівок через кордон, які здійснюють експорт товарів. Потік вантажівок на виїзд з України уже збільшився на 40%. Про це повідомила пресслужба Львівського прикордонного загону, пише Dailylviv.com

«Станом на сьогодні, упродовж трьох діб, ми спостерігаємо суттєве збільшення кількості вантажних транспортних засобів, оформлених на виїзд з України. До початку реорганізації така кількість становила 130 – 140 вантажівок за зміну тривалістю 12 годин. Зараз ми фіксуємо  210 – 215 вантажних автомобілів», –  запевняє начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Краківець» Львівського загону капітан Сергій Веретільник.

Реорганізація пункту пропуску «Краківець» розпочата в рамках проєкту «Відкритий кордон» та спрямована на покращення логістики на напрямку Україна – ЄС.

На ПП Краковець-Корчова будуть додаткові смуги для вантажівок, павільйони для митного і паспортного контролів. Коли

Один із західних пунктів пропуску на кордоні обслуговуватиме лише бензовози

Нові обмеження: ввезення автомобілів дозволили лише в одному пункті пропуску на Львівщині

Де ліпше перетинати кордон з легковиками і вантажівками, - начальник ЛОВА

Найшвидша митниця: уряд максимально спростив усі митні процедури

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів