На польовій дорозі знайшли травмованого чоловіка, який вночі помер у реанімації

09:54 25 серпня 2021 р.

Фото до новини

24 серпня в селі Арламівська Воля Яворівського району, під час патрулювання інспекторами СРПП на проїжджій частині польової дороги виявлено місцевого мешканця 1982 року народження, ймовірно після ДТП.

Про це 24 серпня о 23:25 в селі Арламівська Воля Яворівського району, під час патрулювання інспекторами СРПП на проїжджій частині польової дороги виявлено місцевого мешканця 1982 року народження, ймовірно після ДТП.

Чоловіка каретою ШМД доставлено в реанімаційне відділення Мостиської ЦРЛ з діагнозом: поєднана травма тіла, ЗЧМТ, забій головного мозку важкого ступеня, набряк головного мозку, закритий перелом стегнової кістки зліва, перелом кісток тазу, внутрішньо-черевна кровотеча, гіповолемічний шок.

25 серпня близько 02:50 год. потерпілий, не приходячи до свідомості, помер у реанімаційному відділенні. Проводять слідчі дії.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці попередньо встановили, що чоловік міг отримати тілесні ушкодження внаслідок наїзду невідомого автомобіля, водій якого, не зупиняючись, втік з місця події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Також поліцейські просять зголоситися усіх, кому відома будь-яка інформація з приводу події, на оперативну лінію 102.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів