На об’єктах «Львівської залізниці» оштрафували 162-х порушників правил безпеки

17:40 14 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

«Львівська залізниця» застерігає від порушень правил безпеки інформаційними стендами, знаками та штрафами.

Про це повідомили у вівторок, 14 серпня, в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «У комплексі заходів, скерованих на підвищення рівня безпеки громадян та профілактику невиробничого травматизму на залізничних об’єктах працівники Львівської магістралі провели перевірки станцій, вокзалів та пасажирських платформ на предмет відповідності інфраструктури вимогам гарантування безпеки, а також наявності відповідної наочної інформації (плакатів, попереджувальних знаків тощо). За підсумками комісійних обстежень було визначено перелік потенційно небезпечних місць, у тому числі масового несанкціонованого переходу громадян через колії, та прийнято рішення обладнати їх відповідними інформаційними стендами та знаками безпеки».

«Станом на 10 серпня цього року на території 30 станцій Львівської регіональної філії додатково встановлено понад 70 інформаційних стендів та знаків, що інформують громадян про небезпеку перебування на залізничних коліях та попереджають про рух габаритного рухомого складу. Невдовзі ще 40 стендів та знаків буде встановлено на 28 станціях Львівської залізниці», – запевнили також на «Львівській залізниці».

«Виконавчий директор регіональної філії «Львівська залізниця» Володимир Крот дав доручення службі перевезень продовжувати роботу з профілактики невиробничого травматизму, а також зобов’язав підрозділи господарства колії провести аналогічні заходи на об’єктах колійної інфраструктури, зокрема на під'їздах до залізничних переїздів магістралі. Впродовж липня цього року на Львівській залізниці проходив місячник профілактичної та інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед населення, а також працівників підприємств, що розташовані в районах, прилеглих до залізничних колій», – розповіли також на «Львівській залізниці».

«У рамках акції залізничники провели понад 500 лекцій для працівників підприємств та бесід із населенням, охопивши аудиторію у понад 15 тисяч осіб. До інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України» залучено 29 органів місцевого самоврядування (сільські, селищні, міські ради). Крім того, під час місячника стрільці воєнізованої охорони спільно з працівниками інших служб магістралі та співробітниками національної поліції провели 330 рейдів, під час яких виявили 169 порушників правил безпеки на залізниці, 162 із них оштрафовано на загальну суму понад 5,5 тисячі гривень», – повідомили також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів