На «Львівській залізниці» оновили пункт техобслуговування

15:00 12 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

На «Львівській залізниці» завершено ремонт санітарно-побутової будівлі пункту технічного обслуговування вагонів експлуатаційного вагонного депо «Клепарів», яка базується на станції «Соснівка» Львівської дирекції залізничних перевезень.

Керівництво регіональної філії, служби вагонного господарства та депо підтримало ініціативу колективу ПТО з покращення умов праці та побуту в підрозділі. Ремонтні роботи тривали близько трьох місяців, за цей час місцеві працівники у вільний від основних обов’язків час активно допомагали будівельникам.

У підсумку, в будівлі замінили вікна і двері, провели нову електромережу, виконали ремонт та пофарбували внутрішні приміщення, капітально відремонтували підлогу, встеливши нове покриття, облицювали керамічною плиткою санвузол та душову, встановили нові світильники тощо. Серед найважливіших результатів оновлення – власна опалювальна система будівлі ПТО у Соснівці.

Крім того, для зручності працівників тепер тут є сушарки для спецодягу, душова кімната з електричним бойлером та кімната прийому їжі з холодильником та мікрохвильовою піччю. Про це повідомили в понеділок, 12 листопада, в прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів