На Львівській ТЕЦ-1 ремонтують котли

16:15 27 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Теплопостачальні підприємства Львова готуються до опалювального сезону 2019-2020 років.

Про це повідомили у вівторок, 27 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Масштабні роботи з ремонту водогрійного і парового котлів тривають на Львівській ТЕЦ-1, яка є на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Загальна вартість основних робіт становить понад 14,4 млн. гривень. Ремонтні роботи проводять за кошти підприємства. Відповідно до ухвал сесії Львівської міської ради, на ремонтні роботи у «Львівтеплоенерго» передбачені кошти з міського бюджету», – поінформували також у міськраді,.

Директор «Львівтеплоенерго» Валентин Вольський зазначив: «ТЕЦ-1 є найбільшим об’єктом теплопостачання. В опалювальний період вона забезпечує теплом і гарячою водою приблизно 65-75% будинків, які мають централізоване опалення. Тому її надійна робота є вкрай важливою».

Валентин Вольський також розповів: Зараз проводимо ремонтні роботи на водогрійному котлі №3 і паровому котлі №9. Обидва котли – ПК-9 і ВК-3 – вже старі і давно працюють на ТЕЦ-1. Зокрема, ПК-9 – це паровий котел фірми «Борзіг», 1937 року випуску, а в експлуатації на ТЕЦ-1 – з 1951 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів