На Львівщині знищили 843 боєприпаси

11:15 26 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

25 листопада о 11:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час копання ями на кладовищі в селі Угри в Городоцькому районі Львівської області виявили 85-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Про це повідомили у вівторок, 26 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що фахівці 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили й знищили боєприпаси цього ж дня. А впродовж року на Львівщині вже знищили 843 боєприпаси та 61 набій до стрілецької зброї, які були виявлені в 334 місцях.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, тим паче – не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Як інформував «ЩЛ», земляні роботи на Львівщині призвели до небезпечних знахідок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів