Земляні роботи на Львівщині призвели до небезпечних знахідок

10:40 20 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У Бродівському районі Львівської області тричі виявляли минулої доби боєприпаси часів Другої світової війни

Про це повідомили в середу, 20 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що 19 листопада під час земляних робіт у полі біля села Косарщина натрапили на два артилерійські снаряди часів Другої світової війни. Натомість під час земляних робіт на вулиці Храпая в Бродах знайшли один артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Своєю чергою, під час земляних робіт у полі біля села Гаї-Дітковецькі натрапили на чотири ручні гранати часів Другої світової війни. Про всі ці боєприпаси повідомили правоохоронців і начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України – щоб вилучили й знищили боєприпасів.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами. У разі їх виявлення вибухонебезпечних необхідно одразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі їх не можна чіпати й намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Як інформував «ЩЛ», львів’янин знайшов біля житлового будинку гранату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів