На Львівщині визначили кращого дільничного інспектора прикордонної служби (відео, оновлено)

21:32 18 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

У програмі два етапи – індивідуальна першість та естафета.

16-18 вересня, в Кінологічному навчальному центрі Західного регіонального управління ДПСУ відбулися змагання серед дільничних інспекторів прикордонної служби. За звання кращого боролися 25 інспекторів з Чернівецького, Чопського, Мукачівського, Мостиського та Львівського прикордонних загонів.

Власне, змагання відбувалися у два етапи – індивідуальна першість та естафета.

Спочатку кожен інспектор складав комплексний тест. Це 180 питань з тактики прикордонної служби, правової, вогневої та технічної підготовки.

Також прикордонники демонстрували свої знання слідів на контрольно-слідовій смузі та вміння складати протокол про адміністративне правопорушення. Крім того дільничні інспектори змагалися у водінні мотоцикла, стрільбі з пістолета та автомата, наданні першої медичної допомоги та рукопашному бою.

Переможцем змагань став старшина Роман Строган – дільничний інспектор відділу прикордонної служби «Краковець» Мостиського загону. Прикордонник вже чотири рази брав участь у таких змаганнях, а у 2012 році Роман вже був визнаний кращим дільничним інспектором Державної прикордонної служби України.

За підсумками естафети, кращою командою дільничних інспекторів прикордонної служби Західного регіонального управління стали прикордонники – Мостиського загону».

Про це повідомили сьогодні, 18 вересня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook». Натомість  на телевізійному «5 каналі» розповіли в п'ятницю: «25 кращих дільничних інспекторів прикордонної служби Західного регіонального управління змагаються за звання нкращого у навчальному центрі на Львівщині. У програмі два етапи: індивідуальна першість та естафета».

Про це повідомили сьогодні, 18 вересня, на телевізійному «5 каналі». Подробиці – в його відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів