На Львівщині злетіла з моста ще одна автівка

17:30 10 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

18-річний львів’янин, керуючи легковиком «Мазда», не впорався з керуванням, внаслідок чого іномарка впав з мосту, який проходить через річку Тухлянку.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася 9 жовтня, близько 17:00 у селі Тухля в Сколівському районі Львівщини. Як попередньо встановили правоохоронці, 18-річний львів’янин, керуючи легковим автомобілем «Мазда», не впорався з керуванням, внаслідок чого іномарка  впав з мосту, який проходить через річку Тухлянку.

Унаслідок цієї ДТП отримали травми різного ступеню важкості водій та четверо пасажирів автомобіля. Всі вони – жителі Львівщини віком 18 – 21 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Кримінального кодексу України, яка передбачає за порушення правил дорожнього руху) штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Про це повідомили сьогодні, 10 жовтня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції. Як інформував «Щоденний Львів», 8 жовтня автомобіль злетів з моста в Червонограді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів