На Львівщині зарезервували для учасників АТО 1341 гектар землі

11:10 21 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: karpatskijobjektiv.com

Найбільше земель зарезервовано для ведення садівництва – 528 га.

«Землевпорядна служба та органи місцевого самоврядування Львівської області оновили перелік земель, що можуть отримати учасники АТО. Про це повідомив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький – передали сьогодні, 21 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

Андрій Кавецький розповів: «Працівники територіальних підрозділів Держгеокадастру Львівщини резервують землі для того, щоб всі учасники АТО мали можливість отримати земельну ділянку. Для зручності військових ми оперативно оцифровуємо та розміщуємо у відкритому доступі дані про вільні земельні масиви».

Загалом у Львівській області землевпорядники зарезервували 1341 га землі. Зокрема, у Яворівському районі – 165 га, Городоцькому районі – 157 га, у Бродівському, Буському, Дрогобицькому, Сокальському, Стрийському районах – по 90 га.

Найбільше земель зарезервовано для ведення садівництва – 528 га, ведення особистого селянського господарства – 474 га, будівництва та обслуговування житла – 331 га. Необхідну інформацію для учасників АТО, які мають намір отримати земельні ділянки на Львівщині у власність, можна знайти на сайті Головного управління Держгеокадастру у Львівській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів