На Львівщині запрацював новий прикордонний відділ

15:00 27 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Відділ прикордонної служби «Малнів» став продовжувачем історії однойменної прикордонної застави, яка входила в штат Мостиського прикордонного загону.

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України повідомили сьогодні, 27 грудня, що на Львівщині урочисто відкрито відділ прикордонної служби «Малнів», а також пояснили: В рамках оптимізації штату Мостиського прикордонного загону та підвищення ефективності охорони державного кордону України було прийнято рішення щодо включення до складу загону нового прикордонного підрозділу».

«Відділ «Малнів» відкрито на базі однойменного відділення інспекторів прикордонної служби, що структурно входило до штату відділу «Краковець». Відсьогодні це окремий підрозділ, який самостійно охоронятиме ввірену йому ділянку державного кордону!, – йдеться також у повідомленні.

«Відділ прикордонної служби «Малнів» став продовжувачем історії однойменної прикордонної застави, яка входила в штат Мостиського прикордонного загону. В рамках реформування прикордонних підрозділів в 2006 році застава увійшла в штат відділу прикордонної служби «Краковець» спочатку як пост, а пізніше як відділення інспекторів прикордонної служби з окремим місцем дислокації. Примітним є те що саме на цьому прикордонному підрозділі 22 вересня 1991 року, вперше на державному кордоні України, було посвячено та піднято національний український прапор», – повідомили також на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів