На Львівщині загинув унаслідок зіткнення з потягом «Ужгород-Київ» 33-річний чоловік (оновлено)

10:56 8 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: styknews.info

8 липня о 02:25 пасажирським поїздом №13 сполученням «Ужгород-Київ» було травмовано на залізничній станції Ожидів у Буському району місцевого жителя 1982 року народження.

Потерпілого було доставлено в реанімаційне відділення Буської центральної районної лікарні, де від отриманих травм він помер. Затримки руху залізничного транспорту не було. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 8 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці розповіли в середу «Щоденному Львову»:

«До чергової частини лінійного відділу на станції  ьвів надійшло повідомлення про травмування людини пасажирським поїздом «Ужгород-Київ» на станції Ожидів. Машиніст поїзда застосував екстрене гальмування для негайної його зупинки з метою уникнення наїзду на людину, однак попередити наїзд не вдалось.

Травмовано 33-річного мешканця Буського району Львівської області, якого з травмами, характерними ознаками травмування рухомим складом залізничного транспорту, направлено в реанімаційне відділення Буської центральної районної лікарні, де він помер від отриманих травм не сумісних з життям. Обставини події встановлюються правоохоронцями лінійного відділу на станції Львів».

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів