На Львівщині смертельно травмувався під час буріння робітник (оновлено)

22:48 8 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: remontu.com.ua

Під час проведення земляних робіт були порушені правила техніки безпеки.

7 березня о 18:50 на території колишньої тракторної бригади у селі Лозино Яворівського району загинув (був затягнутий буром) під час проведення земляних робіт (буріння) унаслідок порушення правил техніки безпеки житель Новояворівська. Другий працівник отримав травми легкого ступеня важкості.

Тіло загиблого доставлено до моргу Новояворівської центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 8 березня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість тележурналісти розповіли у вівторок:

«Жахлива смерть селянина на Львівщині – чоловікові під час земляних робіт у селі Лозиному свердлом відірвало обидві ноги. Від масивної крововтрати він загинув. А приятелю, який намагався врятувати постраждалого, тим же свердлом переламало ногу, й він у лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження і з'ясовує причини трагедії.

Пан Ігор вкотре обходить місце трагедії – вдивляється в кожен сантиметр землі і не може збагнути, як так сталося? Усе жахіття відбулося на його очах.

– Ну як, бачите, така пригода, такий, непередбачуване таке, то годі пережити, чоловіка немає, бачите?

Кореспондентка Вікторія Балицька розповіла: «Трагедія сталася на території занедбаної тракторної бригади. Серед іржавої техніки місцеві облаштували собі імпровізовану майстерню. Ось тут мали намір встановити станок». 

Приблизно о третій дня Ігор разом із двома приятелями робив отвори в землі для технічних потреб. Чоловік приголомшений і ледве стримує сльози, коли розповідає, як загинув Михайло: «Тут є одна діра, ось. Сверлили і тут, ще ось видно. От на тій дірі. Як раз крутило, і тут чи кульок, чи шмата потрапила, чи що, і він то хотів відгорнути, і тут його хапає за те свердло, куфайка розщеплена була, так ось, ось, і обернула, а Богдан десь тут стояв, я вже не можу пояснити». 

Свердло «тридцятка» працювало на швидких обертах. 59-річному Михайлові воно буквально перемололо ноги. Чоловіка намагався врятувати тридцятирічний Богдан. Та марно – йому самому зламало кінцівку. Вже Ігор автомобілем самотужки відвіз закривавлених колег до лікарні. Та дорогою Михайло помер.

Лікар Любомира Гук розповіла: «Травми були несумісні зі життям. Це була ампутація лівої кінцівки в ділянці коліна і правої кінцівки в ділянці нижньої третини стопи. Масивна крововтрата, напевно, була на місці події, яка відбулася». 

Богдана з переламом ноги ушпиталили. Його життю нічого не загрожує. Поліція розпочала кримінальне провадження і з'ясовує причини трагедії».

Про це повідомили сьогодні, 8 березня, на телеканалі «НТН», відео якого можна подивитися за цим посиланням:

http://ntn.ua/uk/products/programs/svidok/news/2016/03/08/18810

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів