На Львівщині загинули внаслідок ДТП четверо людей

09:00 18 серпня 2018 р.

Поблизу села Гамаліївка

Поблизу села Гамаліївка
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

У Пустомитівському, Жовківському й Мостиському районах сталися смертельні ДТП.

Про це повідомили в суботу, 18 серпня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

17 серпня о 18:30 водій автомобіля «Мерседес Спрінтер» із Луцька 1981 року народження виїхав поблизу села Гамаліївка в Пустомитівському районі на смугу зустрічного руху автодороги «Київ-Чоп» і зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ Ланос» під керуванням жителя села Березина в Миколаївському районі 1977 року народження та в автомобілем «BMW Х5» під керуванням жителя селища Запитів в Камʼянка-Бузькому районі 1987 року народження. Внаслідок цієї ДТП загинули водій і пасажир автомобіля «Мерседес Спрінтер» з Луцька 1969 року народження. Водій автомобіля «ЗАЗ Ланос» госпіталізований у реанімаційне відділення львівської лікарні швидкої допомоги з діагнозом «Важка поєднана травма. ЗЧМТ. Множинні садна обличчя. Забій грудної клітки. Закриті множинні переломи кісток обох нижніх кінцівок».

17 серпня о 21:36 червоноградець 1957 року народження, керуючи автомобілем «Део Нексія» на автодорозі між селами Туринка й Боянець у Жовківському районі, зіткнувся з велосипедистом зі села Туринка 1969 року народження, який загинув від отриманих травм на місці ДТП.

18 серпня близько 00:05 водій автомобіля «Форд Галаксі» зі села Раденичі в Мостиському районі 1982 року народження здійснив на автодорозі «Мостиська-Самбір» у селі Крисовичі в Мостиському районі наїзд на пішохода – місцевого мешканця 1988 року народження, який від отриманих травм загинув на місці ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів