На Львівщині загинули в ДТП батьки випускниці – поверталися зі шкільного балу (оновлено)

15:20 2 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: erve.ua

Ця жахлива аварія сталася на автотрасі між Самбором та селом Бісковичі.

 Західна інформаційна корпорація розповідає в повідомленні «На Львівщині у ДТП загинули батьки випускниці, які поверталися зі шкільного балу»:

«Сьогодні о четвертій годині ранку на автотрасі між Самбором та с. Бісковичі Львівської області сталася жахлива аварія. Водій наїхав на подружжя, яке пішки поверталося з випускного балу. Про це сьогодні, 2 червня, повідомив кореспондент IA ZIK.

З місця пригоди водій не втік, а, як нам повідомили, підібрав смертельно травмованих.

Сиротами залишилися дві доньки. Одна з них закінчила школу із золотою медаллю та разом з батьками святкувала випускний бал».

Натомість газета «Сегодня» інфомує сьогодні, 2 червня. В повідомленні «На Львівщині лихач на смерть збив подружню пару, яка поверталися з випускного балу дочки»

«Сьогодні, близько четвертої ранку, недалеко від села Рудня Самбірського району Львівської області сталася трагічна ДТП. 21-річний водій «Пежо», не впоравшись з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і збив на узбіччі двох пішоходів. Чоловік і жінка поверталися з випускного вечора своєї дочки. У результаті аварії 49 -річний чоловік і його дружина 41 років загинули на місці.

«Причини ДТП поки встановлюються, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Водій з місця аварії не втік, а викликав міліцію і швидку», – повідомила прес-секретар Львівського обласного ДАІ Галина Лемішко. У загиблих сиротами залишилися дві дочки. Одна з них цього року закінчила з відзнакою школу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів