На Львівщині загинули під колесами автомобілів двоє пішоходів (оновлено)

09:22 13 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Автівки скоїли наїзди поблизу села Сапошин на Жовківщині й Шоломиї в Пустомитівському.

12 липня о 03:45 поблизу села Сапошин на Жовківщині водій легкового автомобіля «Mercedes-Benz 200» 1975 року народження, житель села Великий Дорошів у цьому ж району, скоїв наїзд на двох пішоходів. Унаслідок ДТП один пішохід – невідомий наразі чоловік віком 40-45 років, особа та місце проживання якого встановлюються, від отриманих травм помер на місці події.

Тіло загиблого доставлено до моргу Жовківської центральної районної лікарні. Другого пішохода – жителя Жовкви 1990 року народження – було доставлено до Жовківської районної лікарні, де після надання медичної допомоги у задовільному стані відпущено додому. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка»;

«12 липня о 22:02 год. поблизу села Шоломия Пустомитівського району на автодорозі Львів – Івано-Франківськ водій легкового автомобіля «Subary Legacy» 1966 року народження, житель мЛьвова, скоїв наїзд на пішохода – невідому жінку віком 25-30 років (особа  та місце проживання встановлюються), яка від отриманих травм померла на місці події. Тіло загиблої доставлено до моргу Пустомитівської центральної районної лікарні. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Про це повідомили сьогодні, 13 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управлінн розповіли в понеділок:

«На автодорозі «Львів-Рава-Руська» трапилась ДТП: водій автомобіля «Мерседес» збив двох пішоходів. Один із чоловіків – загинув, інший – отримав поранення.  Подія відбулась у неділю, 12 липня, близько 03.45 години. 

За попередніми даними, керманич легковика «Мерседес», 40-річний мешканець Жовківщини, прямуючи у напрямку Львова, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на двох чоловіків. Один із перехожих від отриманих травм загинув на місці події, інший – зазнав поранень.

Унаслідок ДТП він отримав струс головного мозку та забій руки. Потерпілого доправили до Жовківської районної лікарні. 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів