На Львівщині загинула внаслідок пожежі власниця будинку

09:00 27 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

26 січня о 18:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Дубина в Бродівському районі Львівської області.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 40-го державного пожежно-рятувального поста в селі Заболотці та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини з Бродів. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим.

Не гаючи часу, рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору й розпочали ліквідацію загорання. Під час розвідки пожежі в кімнаті, де виникло загорання, виявили тіло загиблої жінки.

Загиблою виявилась власниця будинку – жінка 1968 року народження. О 19:26 вогнеборці локалізували пожежу, а о 19:55 повністю ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили шістьох рятувальників і дві одиниці спецтехніки.

Про це повідомили в понеділок, 27 січня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «Щоденний Львів», 25 січня виникла в цегляному житловому будинку в селі Корчин на Сколівщині теж загинула внаслідок пожежі жінка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів