На Львівщині загинула громадянка Білорусі

22:15 23 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fakty.ictv.ua

У суботу, 23 червня, близько опівдня на автодорозі Ковель-Жовква неподалік Великих Мостів, ймовірно, заснув за кермом автомобіля «Шкода Октавія» й виїхав на смугу зустрічного руху 59-річний житель Пустомитів.

Про це повідомили в суботу, 23 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Водії «Тойоти» та «Міцубіші»,які рухались йому назустріч, вчасно відреагували на ситуацію, з’їхали у кювет і таким чином зуміли уникнути зіткнення. Постраждалих у цих автомобілях немає».

«Проте на зустрічній смузі «Шкода» зіткнулась з мікроавтобусом «Фольксваген ЛТ», яким керував 35-річний мешканець Волинської області. На момент зіткнення у мікроавтобусі перебувало дев’ятеро пасажирів – усі іноземці. Одна зі жінок-пасажирів від отриманих травм померла, ще семеро доставлені у медичний заклад, лікарі з’ясовують їх діагнози. Також госпіталізований водій «Октавії». Водій мікроавтобуса від медичної допомоги відмовився», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області,

Як стало відомо агенції УНІАН з джерел у правоохоронних органах, всі постраждалі – громадяни Білорусі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів