На Львівщині забрали торік із неблагополучних сімей 15-х дітей

16:20 4 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: loda.gov.ua

Працівники служб у справах дітей спільно з представниками органів внутрішніх справ та соціальних служб провели 2018 року 1254 профілактичних рейди, під час яких виявили 111 дітей.

Про це, як повідомили в понеділок, 4 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповів сьогодні під час звіту начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис. За його словами, «96 дітей вилучили з вулиці, а 15 – із неблагополучних сімей».

«Під час профілактичних рейдів обстежили 1873 сім'ї, ініціювали притягнення до відповідальності 339 батьків. Відтак, 57 дітей повернули у сім’ю, 37 до навчальних закладів і 17 – у притулок. Важливо, щоб громадськість співпрацювала зі службами повідомляла про дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах», – зазначив також Володимир Лис.

«Окрім того, він для дітей, які з різних причин опинилися поза межами сімейного виховання, в області функціонує притулок для дітей служби у справах дітей обласної державної адміністрації. У притулку впродовж 2018 року соціальний захист надали 195 дітям. Усього за увесь час функціонування закладу соціальний захист надали 6339 дітям», – повідомив також начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів