На Львівщині заборонили проїзд повз провалля

12:00 18 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: suspilne.media

На позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке очолив голова Львівської ОДА Максим Козицький, ухвалили рішення розробити схему об’їзду на ділянці автодороги «Східниця-Пісочна».

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації. Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень розповів на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій: «Під ризиком є дорога, яка знаходиться у віданні Служби автомобільних доріг. Там є перепади і зміна дорожнього полотна. Окрім того, будемо звертатися в Кабінет Міністрів та до Державного агентства автомобільних доріг із проханням профінансувати будівництво об’їзної дороги «Трускавця».
«У відповідних місцях встановлять дорожні знаки та схеми згідно  з затвердженою схемою об’їзду», – поінформували також в облдержадміністрації.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 15 березня на шахтному полі виробничого об’єднання заводу «Полімінерал» поблизу Стебника виявили нове карстове провалля конусоподібної форми в діаметрі, близько 150 метрів і глибиною до 50 метрів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів