На Львівщині вогнем знищено більше шести гектарів зерна

10:41 7 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС України наголошують на необхідності суворого дотримання правил.

6 серпня о 16:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території ПП агрофірми «Дзвони»в селі Дусанів Перемишлянського району. Вогнем знищено зерно пшениці на корені на площі 1,8 га. Пожежу ліквідовано о 16:28.

Цього ж дня о 18.15 надійшло повідомлення про пожежу на території ТзОВ «Вінал-Агро»в селі П’ятничани Жидачівського району . Вогнем знищено зерно ячменю на корені на площі 4,5 га. 

Львівське обласне управління ДСНС України наголошує на необхідності суворого дотримання правил: будьте вкрай обережними у поводженні з відкритим вогнем; не паліть та не розкладайте багаття поблизу хлібних і лісових масивів; проїжджаючи в автомобілі поблизу сільгоспугідь, не викидайте з вікон недопалки та непогашені сірники; слідкуйте за тим, щоб діти не бавилися сірниками чи запальничками.

Про це повідомили сьогодні, 7 серпня, на сторінці прес-служби Львівського обласного управління ДСНС України в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли в п’ятницю:

«6 серпня о 09:59 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на вулиці Промисловій у Червоноград. Вогнем знищено суху траву та сміття на площі 900 кв.м. Пожежу ліквідовано о 18:51.

Цього ж дня о 14:57 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Болотня Перемишлянського району. Вогнем знищено стерню на площі 1 га. Пожежу ліквідовано о 16:14.

О 18:10 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Рясна-Руська Яворівського району. Вогнем знищено суху траву на площі 40 кв.м.. Пожежу ліквідовано о 18:39.

Також 6 серпня о 21:18 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Миколаїв Пустомитівського району. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 1,5 га. Пожежу ліквідовано о 23:18.

Львівське обласне управління Головне управління ДСНС України нагадує про відповідальність за несанкціоноване спалювання сухостою. За самовільне випалювання рослинності або її залишків законодавство передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 340 гривень) і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1190 гривень)».

Про це також повідомили сьогодні, 7 серпня, на сторінці прес-служби Львівського обласного управління ДСНС України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів