На Львівщині три автомобілі опинилися за шлагбаумом на закритому переїзді

09:44 19 травня 2021 р.

Фото до новини

Ця подія трапилася 17 травня близько 22-ї год. на залізничному переїзді 60 км перегону Добросин – Рава-Руська на Львівщині.

Про це повідомила Львівська залізниця, пише Dailylviv

Водії двох автомобілів Мерседес адекватно зреагували на попередження звукової та світлової сигналізації про наближення поїзда і зупинили автівки перед опущеним шлагбаумом. Несподівано на великій швидкості у другу за чергою машину в’їхав автомобіль Рено, який, наче бульдозер, посунув обидва Мерседеси на закритий переїзд. Відстань від поїзда, що наближався до переїзду, до несподіваної перешкоди була надто малою, щоб запобігти зіткненню, тож локомотив в’їхав у бік другого Мерседеса, що мимоволі опинився посеред переїзду.

На щастя, у цій аварії ніхто з людей не постраждав. За висновками комісії, яка розслідує обставини випадку, ДТП трапилася з вини водія автомобіля Рено, який грубо порушив правила дорожнього руху, спричинивши автотрощу та аварію на переїзді.

З початку цього року на залізничних переїздах регіональної філії «Львівська залізниця» трапилося 9 ДТП, хоча це на 1 випадок менше, ніж за аналогічний період минулого року, залізничники занепокоєні низьким рівнем дисципліни водіїв автотранспортних засобів, які продовжують нехтувати правилами дорожнього руху та у всіх без винятку випадках є винуватцями аварій на залізничних переїздах.

Водій і пасажири легковика загинули унаслідок наїзду потягу «Львів-Ворохта»

Затримано рух двох поїздів: на Львівщині автобус спричинив ДТП на залізничному переїзді

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів