На Львівщині урочисто відкрили багатонаціональне тренування десантників

20:40 1 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Міжнародному центру миротворчості й безпеки Україну представляє другий парашутно-десантний батальйон 25-ої окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади.

У вівторок, 1 березня, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (МЦМБ) львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яку очолює генерал-лейтенант Павло Ткачук, відбулось урочисте відкриття багатонаціонального тренування чергового підрозділу Збройних Сил України в рамках Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи «Україна». Цього разу Вітчизняне військо представляє другий парашутно-десантний батальйон 25-ої окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади.

Урочиста церемонія відкриття навчання відбулась на території військового містечка «Центральне» МЦМБ. Старт об’єднаному тренуванню дали представники країн-учасниць. Цей цикл навчання розрахований на підготовку фахівців підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України за стандартами армій провідних країн світу. З української сторони у заході вже брали участь два підрозділи: рота 30-ї окремої механізованої бригади та батальйон 24-ї окремої механізованої бригади.

Після завершення підготовки, яка триватиме дев’ять тижнів, наші військовослужбовці будуть готові виконати поставлені завдання у зоні проведення АТО. За цей час вони пройдуть повний цикл підготовки, а навчальна програма обов’язково включатиме у себе наступні елементи: тактику, вогневу підготовку, тактичну медицину, організацію зв’язку, протидію вибухонебезпечним пристроям тощо.

Тренувальний курс передбачає вивчення дії підрозділів у обороні та наступі, проведення рейдових дій та багато іншого. Загалом, в Україні, на запрошення керівництва держави та уряду, до березня 2017 року перебуватиме близько 500 військовослужбовців США, Канади та Литви, які у якості інструкторів здійснюватимуть підготовку солдатів та офіцерів Збройних Сил України.

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували відеорепортаж з відкриття навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів