На Львівщині розшукали в лісі заблукалу жінку

09:00 1 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

28 лютого, о 17.35 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 29-річного жителя одного зі сіл на Жовківщині, що його 24-річна дружина близько опівдня пішла з дому і досі не повернулась.

За словами заявника, жінка могла заблукати у лісі, а самостійні пошуки виявились безрезультатними. Начальник Жовківського відділення поліції Андрій Коцур, який очолив та координував пошуки зниклої, розповів: «Ми усвідомлювали, що надворі темніє, погодні умови погіршуються - розпочався снігопад і похолодало, тому на пошуки жінки був орієнтований весь особовий склад Жовківського відділення поліції, рятувальники ДСНС, військовослужбовці, а також волонтери з собаками, небайдужі мешканці району та односельці зниклої. Сьогодні поліцейські розшукали жінку, котра дійсно заблукала і цілу ніч провела у лісі. Вона здорова і неушкоджена».

Про це повідомили в неділю, 1 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», 25 жовтня 2019 року на Львівщині розшукали заблукалу в лісі 77-річну жінку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів