На Львівщині розпочали ремонтувати автодороги

12:10 21 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

Дорожні роботи почалися в 14 областях України.

Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало роботи на 34 дорожніх об’єктах у 14 областях України. Про це повідомили в п’ятницю, 21 лютого, в Укравтодорі.

Рекордно ранній старт зумовлено сприятливими для дорожніх робіт погодними умовами та значним обсягом проведених підготовчих робіт, розробленої проєктної документації і проведених торгів. Зокрема, у Львівській області розпочалися капітальний ремонт автомобільної дороги Т-14-16 «Львів-Пустомити-Меденичі» та поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-13 «Львів-Самбір-Ужгород».

Натомість у Службі автомобільних доріг у Львівській області розповіли, що відновлено ремонтні роботи на ділянці реконструкції автомобільної дороги державного значення Т-14-25 «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка» між Городком та Крижовою Наразі дорожники влаштовують тротуари в межах населеного пункту Черляни. Ремонтні роботи виконуються в рамках реалізації Державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

Як інформував «ЩЛ», на дорозі «Львів-Меденичі» розпочали ремонтувати міст.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів