На Львівщині розгорнуто чотири пункти обігріву

12:20 30 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Їх розташовано на Орявському та Івашківському перевалах у Сколівському районі й на вулицях Лесі Українки та Пилипа Орлика в Дрогобичі.

Обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомляє сьогодні, 30 січня, що для обігрівання населення та забезпечення руху автотранспорту на Львівщині розгорнуто чотири пункти обігріву від ДСНС. Зокрема два пункти обігріву функціонують на Орявському та Івашківському перевалах Сколівського району (від 2-го спеціального регіонального центру швидкого реагування ДСНС України, до роботи яких залучено дві спеціальні аварійно-рятувальні машини САРМ).

Ще два пункти обігріву розміщені у Дрогобичі – на вулицях Лесі Українки та Пилипа Орлика. У пунктах обігріву на цілодобовому чергуванні перебувають рятувальники, які упродовж доби вже надали допомогу 100 людям.

Обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформує також у четвер, що

впродовж 29 січня його підрозділами здійснено буксирування 122 автотранспортних засобів, в тому числі трьох автобусів, 44 великовантажних автомобілів та 75 легкових автомобілів. Рятувальники надали допомогу 217 особам.

29 січня до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено  146 бійців ДСНС та 44 одиниці техніки, в тому числі техніка високої прохідності та шнекороторна машина для розчистки автошляхів.  Від ДП «Львівоблавтодор» для утримання доріг на території області залучено 155 осіб та 93 одиниці техніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів