На Львівщині працевлаштовано 99 демобілізованих учасників війни на сході України, – ЛОДА

11:30 27 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Власний бізнес започатковують у нашій області 52 учасники атнитерористичної операції.

Директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк розповів під час наради, яка відбулася в понеділок, 26 жовтня:

«Упродовж дев’яти місяців послугами фахівців Львівського обласного центру зайнятості скористалися 846 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції на сході України. Демобілізовані учасники АТО, які звернулися у центр зайнятості, отримали необхідну допомогу.

Значна частина з них проходить професійне навчання та отримує профорієнтаційні послуги. Дуже позитивним моментом є те, що деякі демобілізовані започатковують власний бізнес. Таких у нас в області налічується 52 особи. Ще 99 демобілізованих військовослужбовців уже працевлаштовано.

Значна робота обласного центру зайнятості проводиться з внутрішньо переміщеними особами, які звертаються за допомогою у працевлаштуванні. Цього року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано майже 30% громадян, які отримали довідку про взяття на облік як таких що переміщуються з тимчасово окупованої території чи районів проведення АТО. Власну справу започаткували 34 особи».

Це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів