На Львівщині повністю відновили водопостачання Дрогобича, Стебника, Трускавця й семи сіл

10:30 17 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: з архіву «ЩЛ»

Як повідомили в п’ятницю в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, водопостачання до міст Дрогобич, Стебник, Трускавець та семи сіл Дрогобицького району відновлено в повному обсязі.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 17 квітня: «Водопостачання до міст Дрогобич, Стебник, Трускавець та семи сіл Дрогобицького району відновлено в повному обсязі».

Як інформував «ЩЛ», учора, 16 квітня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили: «у Дрогобицькому районі (борг КП «Дрогобичводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» складає 2 млн. 409 тисяч грн, у свою чергу ТзОВ «Трускавецький водоканал» заборгував КП «Дрогобичводоканал» понад 8 млн. грн): о 12:00 припинено електропостачання водозабору «Гірне», що призвело до зупинки подачі води до міст Стебник, Трускавець, п’ять сіл Дрогобицького району та частково до міста Дрогобич, без централізованого водопостачання залишилось 20 загальноосвітніх шкіл, 13 дошкільних закладів освіти, дитячий будинок «ОРАНТА», Дрогобицький механіко- технологічний коледж, Дрогобицький коледж нафти і газу, Дрогобицькі професійно-технічні училища №№ 15, 19. Упродовж дня 15 квітня та ночі 16 квітня забезпечення абонентів водою здійснювалося за рахунок накопичених резервів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів