На Львівщині припинено подачу води у Стебнику, Трускавці, частині Дрогобича й п’яти селах

10:36 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: antratsit.net

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, керівництвом «Львівобленерго» припинено на території області за борги електропостачання низки об’єктів.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації сьогодні, 16 квітня:

«За інформацією диспетчера ПАТ «Львівводоканал» 15 квітня керівництвом ПАТ «Львівобленерго» на території області за борги було припинено електропостачання ряду об’єктів ПАТ «Львівводоканал»:

у Львові (борг складає 11,1 млн. грн). Без централізовано водопостачання тимчасово залишилася частина абонентів Сихівського, Франківського, Залізничного районів міста Львова: 

о 10:40 припинено електропостачання станції підкачки води на вул. Броньовій, Сихівський район (відновлено о 15:25);

об 11:25 припинено електропостачання насосної станції «Сокільники» (відновлено о 15:20);

об 11:30 припинено електропостачання насосної станції «Будзень 2» (відновлено о 15:20);

о 12:10 припинено електропостачання насосної станції «Будзень 3» (відновлено о 15:25) .

у Дрогобицькому районі (борг КП «Дрогобичводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» складає 2 млн. 409 тисяч грн, у свою чергу ТзОВ «Трускавецький водоканал» заборгував КП «Дрогобичводоканал» понад 8 млн. грн):

о 12:00 припинено електропостачання водозабору «Гірне», що призвело до зупинки подачі води до міст Стебник, Трускавець, п’ять сіл Дрогобицького району та частково до міста Дрогобич.

Без централізованого водопостачання залишилось 20 загальноосвітніх шкіл, 13 дошкільних закладів освіти, дитячий будинок «ОРАНТА», Дрогобицький механіко- технологічний коледж, Дрогобицький коледж нафти і газу, Дрогобицькі професійно-технічні училища №№ 15, 19. Упродовж дня 15 квітня та ночі 16 квітня забезпечення абонентів водою здійснювалося за рахунок накопичених резервів.

На випадок потреби для підвозу води населенню, закладам медицини та освіти за графіком напоготові:

у Дрогобицькому районі:

для підвозу питної води - 3 од. техніки (автомобілі «АРС» ємністю по 2,7 т від 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України);

для підвозу технічної води – три одиниці техніки (два автомобіля «АКП-М» ємністю по 8 т від Дрогобицького КП «Міське господарство», один автомобіль «КАМАЗ» ємністю 8 т від ДПРЧ-5 ГУ ДСНС України у Львівській області);

у м. Трускавці:

для підвозу питної води дві ;техніки (один автомобіль «ГАЗ-53» ємністю 4 т, один автомобіль «ЗІЛ-130» ємністю 6 т від ТзОВ «Трускавецький водоканал»).

Станом на 06:00 шістнадцятого квітня питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Гірне» КП «Дрогобичводоканал» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

Як інформував «ЩЛ», у Львові повністю відновили постачання холодної води.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів