На Львівщині повінь затопила будинки й паралізувала рух через міст (відео)

17:58 16 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Його довелось зупинити, аби не знищити конструкцію.


Відео: ТСН.ua

На Львівщині річка Дністер через рясні дощі вийшла з берегів та затопила масштабні території навколо. У селі Ралівка Самбірського району, яке знаходиться за півкілометра від ріки, затопило городи, вода проникла і в приватні будинки.

Як повідомили «ТСН» мешканці села, рівень води у річці майже досяг мосту, через те рух довелось зупинити, аби не знищити конструкцію.

«Сьогодні вранці були там пожарні із різних районів, Дрогобича, Борислава, Трускавця, та рятувальні медичні служби, човни. Було попередження, адже рівень ріки досягнув критичного рівня. Людей виводили з домівок» – повідомляють місцеві мешканці.

Негоду в Україну приніс циклон з Балкан, який спричинив у Сербії та Боснії найсильніші за останні 120 років повені. У країнах запровадили надзвичайний стан.

Як повідомляв «ЩЛ», цієї ночі на Львівщині внаслідок зливи частково підтоплені населені пункти й навіть деякі потяги змінюють маршрути, за інформацією облдержадміністрації, вдень все ще залишалися без електрики 76 населених пунктів і 13 – без газу, окрім того, частково підтоплено 42 населених пункти, тим часом на річках області очікується продовження підйому рівнів води.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів