На Львівщині повернули батькам з вулиць 65 дітей

09:30 6 жовтня 2016 р.

Під час рейдів «Вокзал», «Діти вулиці» та «Канікули» обстежили 918 сімей.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації поінформували сьогодні, 6 жовтня, що за дев’ять місяців 2016 року працівники служб у справах дітей спільно з представниками органів внутрішніх справ та соціальних служб провели на Львівщині 704 профілактичних рейдів, під час яких виявили, що належної опіки батьків бракує 112 дітям. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

За його словами, під час рейдів «Вокзал», «Діти вулиці» та «Канікули» з вулиці вилучили 90 дітей, з неблагополучних сімей – 17, а з розважальних закладів  – п’ятьох. У сім'ї повернули 65 волоцюг, а до навчальних закладів – 32-х дітей, до притулків 11 дітей, а до закладів охорони здоров'я – чотирьох.

Володимир Лис також запевнив, що під час проведення рейдів були обстежені 918 сімей, 499 батьків отримали попередження, а 106-х рекомендували притягнути до відповідальності.  Окрім того, виявлено 16 порушень правил  торгівлі  спиртними  напоями та тютюновими  виробами,  попереджено п’ятьох посадовців, стільки ж ініційовано притягнути до відповідальності.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів