На Львівщині поліція зупинила Range Rover, яким під наркотиками керував відомий бізнесмен (відео)

12:53 19 березня 2023 р.

Фото до новини

У ніч з 18 на 19 березня у Дрогобичі поліція затримала місцевого бізнесмена за керування авто у стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомили у телеграмканалі дрогобицького порталу «Варто – Галицькі новини», пише Dailylviv.com.

Йдеться про те, що в ніч з 18 на 19 березня у Дрогобичі затримали скандального бізнесмена Миколу Лагодича.

"Сьогодні вночі у Дрогобичі затримали Миколу Лагодича.

Біля магазину «Рукавичка» Нацполіція зупинила Рендж Ровер. За кермом преміум автомобіля знаходився колишній бізнесмен Микола Лагодич. Зі слів свідків, водій був у стані наркотичного сп‘яніння, про що склали відповідний протокол. Тривають слідчі діїї",- зазначено в повідомленні.

У пресслужбі Нацполіції Львівщини ZAXID.NET підтвердили, що близько 23:00 18 березня у Дрогобичі затримали 51-річного водія авто Range Rover з ознаками наркотичного сп’яніння. Він відмовився пройти перевірку на стан сп’яніння, тому на нього склали два протоколи: через керування авто у нетверезому стані та за ч.1 ст.126 КУпАП (керування авто без документів).

Нагадаємо, Лагодич двічі балотувався до Верховної Ради у 2006 і 2012 роках. Його звинувачували у підкупі виборців. Його син Артем Лагодич в 2020 році був кандидатом-самовисуванцем на пост голови Дрогобицької міської ради. Одіозний батько тоді вирішив розіграти мільйон серед виборців, які проголосують за його сина.

16 червня 2020 року у центрі Дрогобича Микола Лагодич влаштував стрілянину. Конфлікт з іншим місцевим бізнесменом стався на території колишнього садочка «Журавлик», за яку опоненти на той час судилися. Лагодич кілька разів вистрелив з рушниці у повітря.

Закипів двигун: водій, який 2,5 місяці тому втік з місця ДТП, учора потрапив в руки поліції

Водій маршрутки у Львові мав ознаки наркотичного сп'яніння

Водій, через наркотичне сп'яніння, втратив дружину

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів