На Львівщині перевіряють стан пожежної безпеки храмів

16:00 22 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Рятувальники перевіряють напередодні Великодня стан пожежної безпеки храмів у Львівській області.

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Рятувальники провели в Червонограді, Соснівці й Гірнику профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення пожежної та техногенної безпеки у церквах, особливо під час богослужінь на Великдень. Першочергово вогнеборці перевірили стан пожежної безпеки приміщень».

«Особливу увагу фахівці ДСНС звертали на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації для прихожан, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення. Рятувальники провели зустрічі з священнослужителями, під час яких нагадали правила пожежної безпеки та порядок дій у випадку виникнення пожежі», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Настоятелів храмів навчали правил користування первинними засобами пожежогасіння, а також відпрацювали проведення навчальних евакуацій людей з приміщень храмів. Кожен священнослужитель отримав від вогнеборців пам'ятку із роз'ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів