На Львівщині навчатимуться військові пожежники

10:45 29 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася урочиста подія – відкриття навчально-тренувального комплексу школи підготовки та перепідготовки фахівців пожежної охорони.

Про це повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «На базі новоствореного навчально-тренувального комплексу майбутніх вогнеборців навчатимуть за багатьма пожежними спеціальностями, зокрема, водії пожежних та гусеничних машин, пожежних респіраторників. До складу навчального комплексу входять аудиторії, навчальні місця та тренажери для вивчення теоретичних положень та відпрацювання практичних питань організації пожежної охорони, технічної підготовки, охорони праці, інтерактивні засоби навчання».

«Крім того, на території комплексу збудована смуга психологічної підготовки пожежників, на якій військові вчаться долати різноманітні перешкоди в умовах реальної пожежі. В найближчій перспективі планується обладнати пост газодимозахисної служби, у якому військовослужбовці будуть навчатися працювати у засобах захисту дихання», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України та опублікували фоторепортаж зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів