На Львівщині загинули внаслідок ДТП водій і пасажир легковика (оновлено)

10:00 7 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Співробітники міліції вживають заходів, аби встановити обставини трагедії.

6 листопада близько 8.00, у Мостиський райвідділ міліції на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги на околиці села Золотковичі місцеві мешканці виявили обгорілий автомобіль. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

У салоні обгорілого автомобіля ВАЗ 21099 правоохоронці виявили два обгорілих людських тіла без ознак життя. Встановлено, що загиблі – чоловіки, місцеві мешканці.

Зараз на місці події працюють слідчі, експерти-криміналісти та працівники інших служб. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Про це повідомили  6 листопада в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС. Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.розповіли в суботу:

«6 листопада о 08:00 у селі Золотковичі Мостиського району Львівської області водій 1992 року народження, місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21099», не вибрав безпечної швидкості руху, з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП загинули на місці події водій автомобіля й пасажир 1986 року народження, також  житель села Золотковичі Мостиського району. Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».  

Про це повідомили сьогодні, 7 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів