На Львівщині натрапили на шість артснарядів

10:20 18 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Піротехніки продовжують знищувати вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни.

17 березня о 11:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час земляних робіт на вулиці Тютюнника в Кам’янці-Бузькій виявили три 76-міліметрові артилерійські снаряди часів Другої світової війни. Цього ж дня о 20:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час розмінування території на вулиці Тютюнника в Кам’янці-Бузькій виявили ще три76-міліметрові артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Піротехнічна група 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучила й знищила ці вибухонебезпечні предмети. Рятувальники закликають бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів.

Про це повідомили в середу, 18 березня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували: «Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади».

Як інформував «ЩЛ», 16 березня піротехнічна група 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучила й знищила боєприпаси часів Другої світової війни у трьох місцях Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів